Makaleler     Dergiler     Kitaplar    

Toplum ve Sosyal Hizmet

Yıl 2005 , Cilt 16 , Sayı 2

Makale özeti ve diğer detaylar.

Makale özeti
Başlık :

Hacettepe üniversitesi sosyal hizmetler yüksekokulu öğrencilerinin üniversite ve okula yönelik ihtiyaç ve beklentilerinin değerlendirilmesi

Yazarlar :
Yazar kurumları :
Hacettepe Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü1
Görüntülenme :
887
DOI :
Özet Türkçe :

Bu çalışmada, Hacettepe Üniversitesi’nin bir bütün olarak stratejik planlama sürecinden geçtiği bir dönemde Hacettepe Üniversitesi’nin akademik bir birimi olarak Sosyal Hizmetler Yüksekokulu’nun ve bu kurumun kaynağı olan öğrencilerinin, ihtiyaç ve beklentilerinin değerlendirilmesi amaçlanmıştır. Çalışma Nisan-Haziran 2005 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Çalışma bir tamsayım çalışması olarak planlanmış ancak çalışmaya katılım gönüllü olması nedeniyle, çalışmaya lisans birinci sınıftan doktora düzeyine kadar toplam 279 öğrenci katılmıştır.

Özet İngilizce :

This study aims to evaluate the needs and expectations of both the School of Social Work as an academic unit of Hacettepe University and the students who are the sources of this academic institution in a period when Hacettepe University passes through a process of strategic planning as a whole. The study was realized between April and June 2005. It was planned to be an exhaustive count work, but because the participation was on a voluntary basis 279 students from the freshman to the doctoral level constituted the informants.

Tam metin (Türkçe) :
Paylaş :
Benzer Makaleler
Yorum Yap
  • Adınız :
  • Güvenlik Kodu :
  • Yorum :