Makaleler     Dergiler     Kitaplar    

Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

Yıl 2008 , Cilt 1 , Sayı 1

Makale özeti ve diğer detaylar.

Makale özeti
Başlık :

B simit sarayı: niğde halkının ağız tadı

Yazar kurumları :
Niğde Üniversitesi Niğde Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otelcilik Bölümü1, Niğde Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme Bölümü Üretim Yönetimi ve Pazarlama A.B.D. 2
Görüntülenme :
824
DOI :
Özet Türkçe :

Bu çalışma, Niğde ilinde üretici, toptancı ve perakendeci olarak faaliyet gösteren B Simit Sarayının, pazarlama uygulamalarını ve kendine özgü oluşturduğu pazarlama stratejilerini tespit etmek, pazarlama teorisi içerisinde analiz etmek, başarı ve başarısızlık nedenlerini ortaya koymak, tartışmak ve uygulamayla teori arasında köprü kurmak amacındadır. Çalışma, gözlem yöntemi kullanılarak gerçekleştirilmiştir.

Anahtar kelimeler :
Özet İngilizce :

This study is about B "Simit" House baking simit like bagel and operating as retailer and wholesaler in the city of Nigde. The objectives of this study are to determine originally made marketing strategies and applications, to analyze these strategies within marketing theory, to present the reasons for success and failure, to discuss and to establish a connection between theory and application. This study was achieved by using observation method.

Anahtar kelimeler :
Tam metin (Türkçe) :
Paylaş :
Benzer Makaleler
Yorum Yap
  • Adınız :
  • Güvenlik Kodu :
  • Yorum :